Allmänt

Bolaget grundades 2001 och har sedan dess utvecklat mattsortiment och hemtextilsortiment. Försäljning sker i huvudsak till större butikskedjor samt grossister.

Marknader vi arbetar på

Försäljning sker i huvudsak i Sverige men vi har även kunder i Finland, Norge, Danmark, Tyskland, Belgien, Kroatien, Spanien, Italien och USA

Koncept

Bolaget marknadsför Aksara Aparells produkter på den europeiska marknaden, Aksara Apparels är lokaliserat i Karur Indien. Från Aksara säljs kompletta produktprogram, huvudsakligen kökstextil.
Bolaget marknadsför också kompletta mattsortiment till största delen från Egypten, Turkiet, Indien och Kina. Senaste åren har samarbetet med Rugs Inc i Indien fördjupats, vilket har inneburet en stor volymökning som i sin tur innebär lägre priser.

Design

Vi arbetar tillsammans med en handfull designers som hjälper oss att ligga steget före vad beträffar rätt mönster och rätt färgställningar. Bland annat har vi ett nära samarbete med Bigitta Lamm inom kökstextil.

Effektivitet

Det är vårt honnörsord, vi är en slimmad organisation utan massa onödiga kostnader. Allt för att kunna serva våra kunder med fräscha produkter till rätt pris.